Languages

Front Slideshow

Paketime profesionale per Fruta dhe Perime

Automated Packaging Solutions for Fresh Produce

Paketime profesionale per Fruta dhe Perime

Automated Packaging Solutions for Fresh Produce

Paketime profesionale per Fruta dhe Perime

Automated Packaging Solutions for Fresh Produce

1
2
3

Welcome to Pikindustry

Produktet Tona

Linje  agrumesh  me  nje  linje  4  ton/ore  ose  me  dy  linja  8  ton/ore.Faza e pare shkarkimi i cili nepermjet rripave transportues shkon ne seksionin e  larjes dhe shpelarjes, kjo ndjekur nga reparti i shkelqimit ku lekura e frutave merr nje shkelqim te bukur, frutat me pas sbresin ne repartin e kalibrimit ku  kalibrohen sipas peshes dhe madhesise.Ato ndahen ne banko te posacme punimi ku paketohen ne arka,thase te vegjel rrjete,vasketa etj.

me shume...

Strategjia jone

Perkujdesje e  produktit qe ne  hapat e apra

Ne kete bashkebisedim ne grup vemendje te vecante dhe te rendesishme iu dha rritjes se cilesise dhe standartizimit te produkteve buqesore ne menyre qe te jene te konkurueshme ne tregjet Europiane!

me shume...

Perkujdesje e  produktit qe ne  hapat e apra

Ne kete bashkebisedim ne grup vemendje te vecante dhe te rendesishme iu dha rritjes se cilesise dhe standartizimit te produkteve buqesore ne menyre qe te jene te konkurueshme ne tregjet Europiane!

me shume...

Perkujdesje e  produktit qe ne  hapat e apra

Ne kete bashkebisedim ne grup vemendje te vecante dhe te rendesishme iu dha rritjes se cilesise dhe standartizimit te produkteve buqesore ne menyre qe te jene te konkurueshme ne tregjet Europiane!

me shume...

No front page content has been created yet.